Mancare de cartofi noi cu carne de porc

de mirela0911 in Porc, 3 Iun 2011 | 5519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa porc
  • 3 cepe
  • 2lgt. pasta ardei
  • 4-5 lg ulei
  • ~ 500g cartofi noi
  • 2 lg faina
  • lapte
  • frunze de patrunjel
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi noi cu carne de porc:

Se curata ceapa si se taie marunt. Se pune la calit in ulei, se adauga pasta de ardei, se mai lasa putin dupa care se adauga carnea spalata bine si taiata cubulete. Se lasa la calit pana se albeste bine carnea, apoi punem apa cam cat sos vrem sa facem. Se lasa la fiert cu capac. 

Cartofii se spala, se curata si se taie cubulete. Cand este aproape gata carnea, se pun cartofii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba pana sunt gata si cartofii.

Se face ingrosala din faina si lapte, se toarna amestecand continuu sa nu faca cocoloase, se mai lasa putin sa dea cateva clocote dupa care se ia de pe foc.

Se asezoneaza cu patrunjel verde tocat marunt. Se serveste cu salata. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune si un pic de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi noi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca